Over ons

Hi! Wij zijn Tom en Lonneke. Wij zijn sinds 1 september 2017 getrouwd en trotse ouders van Riff (‘2018). Wij wonen in Landgraaf waar we beide ook zijn opgegroeid. Naast deze site werkt Tom als Banking Consultant en Lonneke als Inkomensconsulente. In de tijd die we gezamenlijk hebben doen we graag leuke dingen met Riff en houden we van uit eten gaan. Daarnaast staan we ook nog graag in de keuken om lekker te koken voor familie en vrienden!

Deze site is ontstaan uit onze voorliefde voor Amerika. Dit was in eerste instantie de grote liefde van Tom. In 2014 zijn we voor het eerst samen naar Amerika geweest waar de liefde ook op mij (Lonneke) is overgedragen. Dit is het begin geweest van het tijdperk van de Amerika reizen. Daarnaast is onze nieuwsgierigheid aangewakkerd naar het ontdekken van andere mooie plekken zowel binnen als buiten Amerika. Om alle prachtige avonturen niet te vergeten zijn we een blog begonnen, wat groter groeide en waar uiteindelijk deze site is ontstaan als  inspiratie voor anderen.

Op Exploriff schrijven we over al onze reisavonturen.
Daarnaast lees je hier onze hotel- en restaurant reviews en andere reistips.

Tom stelt daarnaast in eigen tijd voor vrienden en bekenden Amerika reizen samen. Zodra de nieuwe reiscatalogussen uit zijn staat Tom als eerste bij de winkel om ze op te halen. Hij houdt er van om te kijken wat de hotelprijzen voor het nieuwe jaar zijn, en welke hotels er nieuw zijn. Hij houdt ervan zijn liefde voor Amerika over te dragen, en maakt met heel veel liefde persoonlijke reizen, aangepast op de specifieke reiswensen van anderen. Meer hierover op deze pagina.