Amara Cay Resort, Islamorada FL

Amara Cay Resort, Islamorada FL

Tijdens onze rondreis in Florida 2018 zijn wij 2 nachten verbleven in het Amaracay Resort op Islamorada.
Het hotel ligt, aan de zee, op de keys op een kleine 1,5 uur van het vliegveld.

Het hotel
Laid-back ervaring in een hangmat op het privéstrand bij de oceaan. Kanoën of paddleboarden over het water, een ligbedje aan het zwembad en ’s avonds een goede hamburger in het inhouse restaurant en een heerlijke cocktail rondom het vuur. Amara Cay straalt een persoonlijke, ontspannende en zorgeloze sfeer uit. Alles is er goed verzorgd en ze zorgen er ook voor dat de hotelgasten goed verzorgt en heel tevreden zijn.
Het hotel is prachtig en modern ingericht en je voelt de ongedwongen sfeer. Wat ons opvalt is de moderne Lobby. Hij is gewoonweg prachtig. Bij de receptie is een muur vol met plantjes, in de Lobby is de bar te vinden, en net daarachter het burger restaurant. Er hangen prachtige rieten hangstoelen en staan ook heerlijke banken die allemaal erg uitnodigen om plaatst te nemen en wat te drinken.
Wij krijgen een kamer op de 4e etage waar we een klein aanrecht hebben met magnetron en een bar-tafel en uitzicht over het water. Er is genoeg ruimte om het babybedje op verschillende plekken op te kunnen zetten. De badkamer is heel modern en erg schoon.

Onze ervaring

Het hotel spreekt ons heel erg aan. De moderne lobby houden we van. De kamers zijn heel schoon en ruim, dat is echt heerlijk. De hele sfeer die in het hotel hangt daalt echt over ons heen. We vinden het jammer dat we er maar 2 nachten verblijven. Het is een Keys ervaring, niet te ver weg van het vliegveld maar wel ver weg van het op en top toeristische. Na een rondje over het resort zijn we al helemaal fan. Ze bieden gratis kano’s en paddleboards aan waar je de hele dag van gebruik kan maken. Het zwembad is licht verwarmd en het valt ons op dat het erg groot is. Groter dan het op de foto’s lijkt.

Het hotel heeft een in-house restaurant waar ontbeten en avond gegeten kan worden. Voor de lunch kun je aan de bar bij het zwembad eten.
We eten er het ’s avonds, en we eten beide een burger. Hoewel hij even op zich laat wachten smaakt hij heerlijk. We denken dat de bediening normaal gesproken sneller gaat, echter was het nu erg druk aan de bar. Gelukkig smaakte het eten er niet minder om.

Totaal indruk: zeer goed
Prijs-kwaliteit verhouding: goed, je betaald wel bovenop de boeking een resort fee.
Voorzieningen: zeer goed
Gastvrijheid: zeer goed
Kindvriendelijkheid: zeer goed

Foto’s: Amara cay Resort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *